HYDR eSport Undervisning

Hos HYDR eSport i Søborg, København har vi skræddersyede træningsforløb indenfor en række forskellige spil, herunder Counterstrike Global Offensive (CS:GO), Overwatch, Fortnite, League of Legends (LOL) og rFactor2. Undervisningen varetages af professionelle og kompetente eSport undervisere, der alle har stor erfaring med såvel gaming som undervisning indenfor eSport.

Counter-Strike: Global Offensive

Counter-Strike: Global Offensive

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) er et taktisk online first-person shooter spil. Hos HYDR eSport underviser vi i de taktiske færdigheder i CS:GO samt samarbejde, kommunikation og problemløsning på højt plan. Fællesskab og en god holdånd er essentiel for at mestre spillet, og de bedste resultater kan kun opnås gennem et stærkt samarbejde. Udover at styrke elevernes individuelle færdigheder indenfor CS:GO, er der derfor stor fokus på at skabe et sundt og stærkt fællesskab, som skal hjælpe med at styrke den strategiske tilgang.

Vil du mestre spillet?

Tilmeld dig her
Overwatch
Featured Video Play Icon

Overwatch

Overwatch er et multiplayer first-person shooter computerspil udviklet og udgivet af Blizzard Entertainment. Spillet kræver samarbejde med et hold af forskellige “helte”, hver med deres egne evner og roller. Man spiller 6 på hvert hold.  Hos Hydr eSport underviser vi i kommunikation og strategi, samt holdkompositioner. Dette spil kræver at man lykkes som et hold og der er derfor også stor fokus på at skabe et sundt og stærkt fællesskab.

Vil du mestre spillet?

Tilmeld dig her
Fortnite
Featured Video Play Icon

Fortnite

Fortnite er et Battle Royal spil der enten kan spilles alene eller som hold. Spillet går ud på at være den sidste person eller hold overlevende på øen. Hos Hydr eSport spilles Fortnite som hold, og vi fokuserer på at forbedre kommunikation som hold samt individuelle færdigheder til at bygge og bevæge sig.

Vil du mestre spillet?

Tilmeld dig her
League of Legends
Featured Video Play Icon

League of Legends

League of Legends (LoL) er et Multiplayer Online Battle Arena (MOBA) spil, som er udviklet og publiceret af Riot Games. Spillet går ud på at to hold, hvor hvert hold har 5 spillere, kæmper mod hinanden. Det gælder for holdene om at ødelægge modstanderens Nexus (base). Hos Hydr eSport fokuserer undervisningen på kommunikation og strategi, samt lederrollen og evnen til at få styr på holdet i en presset situation. Samarbejde er alfa omega i dette spil hvor holdet skal have tiltro til lederens beslutninger. Undervisningen hos Hydr fokuserer derfor også på at skabe et sundt og stærkt fællesskab på holdet.

Vil du mestre spillet?

Tilmeld dig her
rFactor 2

Al holdundervisning, foregår i Søborg, København, og er udarbejdet og testet af HYDR eSports egne Coaches. Uanset dit specifikke niveau tilbyder vi dig et eSport hold, hvor du forbedrer dine eSport-kompetencer, dine taktiske færdigheder og din evne til at indgå i et team. Der er altid fokus på dine strategiske og kommunikative kompetencer, og på hvordan samarbejde og rolleinddeling kan optimeres.

Al undervisning er endvidere niveauinddelt med fokus på at forbedre din in-game præstation, både individuelt og som hold. På holdoversigten kan du altid se, hvilket niveau undervisningen har indenfor: CS:GO, Overwatch, Fortnite og LOL.

Endelig lægger vi i undervisningen vægt på en balanceret tilgang til gaming, da sundhed og træning er centrale elementer i rejsen mod at blive en (endnu) bedre eSportsudøver. Vejledning omkring kost og motion indgår derfor som en naturlig del af dit træningsforløb hos HYDR eSport.

Top